Home Over ons Tarieven Openingstijden Contact

MS Zorg Nederland

De praktijk is aangesloten bij MS Zorg Nederland. MS Zorg Nederland is een netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. De missie van MS Zorg is het realiseren van de meest optimale zorg denkbaar voor alle mensen met MS en hun naasten in de eigen omgeving en in iedere fase van de ziekte. De patiënt staat hierbij centraal en heeft zelf de regie over zijn zorgproces. Zie voor meer informatie www.mszorgnederland.nl.

 

Netwerk chronische pijn

Pijn is een natuurlijk beschermingsmechanisme van het lichaam. Er is iets niet in orde en daar moet iets aan gedaan worden. Acute pijn heeft meestal een duidelijke oorzaak, bijvoorbeeld een verwonding of infectie. Pijn kan echter ook chronisch worden. Er is dan geen één op één relatie (meer) met het oorspronkelijke letsel. Vaak zijn er meerdere redenen waarom de pijn blijft. Dit is in iedere situatie anders. Belangrijk is om inzicht te krijgen in uw persoonlijke situatie. Marja Boerefijn heeft zich geschoold in de behandeling van chronische pijn kan u helpen om weer grip te krijgen op uw klachten. Meer informatie: Netwerk chronische pijn

Ademtherapie
Craniosacraaltherapie
Slaapoefentherapie
Zwangerschapsbegeleiding
Bekkenbodemklachten
EMDR
Triggerpoint behandeling
facebook
Aangesloten bij:
Ms Zorg Nederland
Netwerk slaapoefentherapie
www.socm.nl
www.emdr-therapeuten.nl 
Netwerk chronische pijn
Rugklachten? Hyperventilatie? Hoofdpijn? Nek- schouderklachten? Spanningsklachten? Benauwdheid? Incontinentie? Bekkenklachten?